Sammatti: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Sammatti

Sammatti on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Sammatti-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 75

v. 2015 76

v. 2016 76

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Sammatti on noin sijalla 8 200.

Sammatti-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Sammatti on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Sammatti ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1902–1936
Lakanneet yritykset
perust. 1945–1995

Sana Sammatti tai Sammatin esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Sammatti

Sammatti (paikannimi)Katuosoitteissa

Sammatti on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 6 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, talo sekä vesialue.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Sammatti jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Sammatti esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Sammatinkuja, Sammatintie, Sammattivägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Sammatti-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Самматти tarkoittaa nimeä Sammatti. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Sammy Sammatti tai Samar Sammatti.

Samankaltaisia nimiä kuin Sammatti

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: sammatit.com, sammatit.eu, sammatit.fi, sammatit.info, sammatit.name, sammatit.net, sammatit.org, sammatti.com, sammatti.eu, sammatti.fi, sammatti.info, sammatti.name, sammatti.net, sammatti.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Sammatti i Finland. Surname Sammatti in Finland.

©Tuomas Salste