Sandén: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Sandén

Sandén on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Sandénien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 110

v. 2015 108

v. 2016 106

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Sandén on noin sijalla 6 400.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (é). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Sandén on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Sandén ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Nimestä on olemassa variantti Sanden. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Sandén esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Sandénit ulkomailla

Ruotsissa Sandén oli 1 413 ihmisen sukunimi vuonna 2015. Nimi on siis Ruotsissa yleisempi kuin Suomessa.

Norjassa Sanden oli 793 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tanskassa Sandén on ollut 12 ihmisen sukunimi vuonna 2016.

106141312793
Sandénit Pohjolassa

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 1 053 henkeä, joiden sukunimi oli SANDEN.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Sandi Sandén tai Sander Sandén.

Samankaltaisia nimiä kuin Sandén

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: sanden.com, sanden.eu, sanden.info, sanden.net, sanden.org, sanden.fi, sanden.name. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Sandén i Finland. Surname Sandén in Finland.

©Tuomas Salste