Sane: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Sane

Sane on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Saneiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 38

v. 2016 37

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Sane on noin sijalla 14 000.

Sane-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Sane on lyhyt nimi.

Sane on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Sane ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1984
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Sane esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Sane

Sane (paikannimi)

Sane on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on kylä/kaupunginosa/kulmakunta.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Sane jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Sane-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Etunimi Sane

Sane on myös naisen etunimi. Vuonna 2016 Sane oli yhtenä etunimenä 16 naisella. Samaan aikaan Sane oli 37 suomalaisen sukunimi. Luvut koskevat Suomen kansalaisia.

Saneet ulkomailla

Ruotsissa Sane oli 21 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Espanjassa oli vuonna 2014 yhteensä 557 henkeä, joiden sukunimi oli SANE.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 714 henkeä, joiden sukunimi oli SANE.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 5 henkeä, joiden sukunimi oli SANE.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Sanela Sane tai Sang Sane.

Samankaltaisia nimiä kuin Sane

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Sane i Finland. Surname Sane in Finland.

©Tuomas Salste