Sani: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Sani

Sani on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Sani-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 78 max

v. 2014 77

v. 2015 79

v. 2016 79

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Sani on noin sijalla 8 000.

Sani-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Sani on lyhyt nimi.

Sani on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Sani ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1960–2001
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Sani esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Sani

Sani (paikannimi)

Sani on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Sani jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Sani-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Etunimi Sani

Sani on myös naisen etunimi. Vuonna 2016 Sani oli yhtenä etunimenä 506 suomalaisella (29 miestä, 477 naista), mikä tarkoittaa, että noin joka 5 000:s nainen oli etunimeltään Sani. Juuri etunimenä Sani onkin yleisempi, sillä samaan aikaan se oli vain 79 suomalaisen sukunimi. Luvut koskevat Suomen kansalaisia.

Sani-suku ulkomailla

Ruotsissa Sani oli 24 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Norjassa Sani oli 15 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tanskassa Sani on ollut 7 ihmisen sukunimi vuonna 2016.

7924715
Sani Pohjolassa

Espanjassa oli vuonna 2014 yhteensä 203 henkeä, joiden sukunimi oli SANI.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 377 henkeä, joiden sukunimi oli SANI.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 9 henkeä, joiden sukunimi oli SANI.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Сани tarkoittaa nimeä Sani. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Sania Sani tai Sang Sani.

Samankaltaisia nimiä kuin Sani

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: sani.com, sani.fi, sani.info, sani.net, sani.org, sani.eu, sani.name. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Sani i Finland. Surname Sani in Finland.

©Tuomas Salste