Sanisalo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Sanisalo

Sanisalo on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Sanisalojen lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 8 max

v. 2015 24

v. 2016 23

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2015–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Sanisalo on noin sijalla 20 000.

Sanisalo-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Sanisalo on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Sanisalo ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Sanisalo

Sanisalo (paikannimi)

Sanisalo on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on metsäalue.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Sanisalo jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Sanisalo-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Санисало tarkoittaa nimeä Sanisalo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Sani Sanisalo tai Sang Sanisalo.

Samankaltaisia nimiä kuin Sanisalo

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Sanisalo i Finland. Surname Sanisalo in Finland.

©Tuomas Salste