Saramaa: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Saramaa

Saramaa on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Saramaiden lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 17 max

v. 2015 27

v. 2016 27

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2015–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Saramaa on noin sijalla 18 000.

Saramaa-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Saramaa on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Saramaa ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Saramaa

Saramaa (paikannimi)Katuosoitteissa

Saramaa on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Saramaa jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Saramaa esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Saramaa. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Saramaa-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Сарамаа tarkoittaa nimeä Saramaa. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Sara Saramaa.

Samankaltaisia nimiä kuin Saramaa

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Saramaa i Finland. Surname Saramaa in Finland.

©Tuomas Salste