Saraniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Saraniemi

Saraniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Saraniemien määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 79 max

v. 2014 118

v. 2015 120

v. 2016 122

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Saraniemi on noin sijalla 5 700.

Saraniemi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Saraniemi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1979–1987

Sana Saraniemi esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Saraniemi

Saraniemi (paikannimi)Katuosoitteissa

Saraniemi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 9 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on metsäalue, niemi sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Saraniemi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Saraniemi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Saraniementie, Saraniemi. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Saraniemi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Saraniemet ulkomailla

Ruotsissa Saraniemi oli 19 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Сараниеми ("Saranijemi") tarkoittaa nimeä Saraniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Saranda Saraniemi.

Samankaltaisia nimiä kuin Saraniemi

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: saraniemet.com, saraniemet.eu, saraniemet.fi, saraniemet.info, saraniemet.name, saraniemet.net, saraniemet.org, saraniemi.com, saraniemi.eu, saraniemi.fi, saraniemi.info, saraniemi.name, saraniemi.net, saraniemi.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Saraniemi i Finland. Surname Saraniemi in Finland.

©Tuomas Salste