Sarjanoja: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Sarjanoja

Sarjanoja on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Sarjanojien määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 60 max

v. 2014 100

v. 2015 102

v. 2016 103

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Sarjanoja on noin sijalla 6 500.

Sarjanoja on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Sarjanoja ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1986

Sana Sarjanoja esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Sarjanoja

Sarjanoja (paikannimi)

Sarjanoja on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on virtavesi.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Sarjanoja jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Sarjanoja-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Сарьяноя tarkoittaa nimeä Sarjanoja. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Sarianoia on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Sarjanoja olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Sara Sarjanoja.

Samankaltaisia nimiä kuin Sarjanoja

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: sarjanoja.com, sarjanoja.eu, sarjanoja.fi, sarjanoja.info, sarjanoja.name, sarjanoja.net, sarjanoja.org, sarjanojat.com, sarjanojat.eu, sarjanojat.fi, sarjanojat.info, sarjanojat.name, sarjanojat.net, sarjanojat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Sarjanoja i Finland. Surname Sarjanoja in Finland.

©Tuomas Salste