Sarkkila: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Sarkkila

Sarkkila on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Sarkkila-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 60 max

v. 2014 63

v. 2015 64

v. 2016 64

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Sarkkila on noin sijalla 9 400.

Sarkkila-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Sarkkila on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Sarkkila ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Sarkkila-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 12 Sarkkilan asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1946–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1963–1997
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Sarkkila tai Sarkkilan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Sarkkila

Sarkkila (paikannimi)Katuosoitteissa

Sarkkila on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 19 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Sarkkila jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Sarkkila esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Sarkkila, Sarkkilantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Sarkkila-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Сарккила tarkoittaa nimeä Sarkkila. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Sarka Sarkkila.

Samankaltaisia nimiä kuin Sarkkila

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: sarkkila.com, sarkkila.eu, sarkkila.fi, sarkkila.info, sarkkila.name, sarkkila.net, sarkkila.org, sarkkilat.com, sarkkilat.eu, sarkkilat.fi, sarkkilat.info, sarkkilat.name, sarkkilat.net, sarkkilat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Sarkkila i Finland. Surname Sarkkila in Finland.

©Tuomas Salste