Satamo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Satamo

Satamo on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Satamo-nimisten määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 57 max

v. 2014 73

v. 2015 77

v. 2016 77

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Satamo on noin sijalla 8 100.

Satamo-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Satamo on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Satamo ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1975–1992
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Satamo tai Satamot esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Satamo

Satamo (paikannimi)Katuosoitteissa

Satamo on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Satamo jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Satamo esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Satamontie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Satamo-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Сатамо tarkoittaa nimeä Satamo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Satu Satamo.

Samankaltaisia nimiä kuin Satamo

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: satamo.com, satamo.net, satamo.eu, satamo.fi, satamo.info, satamo.name, satamo.org, satamot.com, satamot.eu, satamot.fi, satamot.info, satamot.name, satamot.net, satamot.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Satamo i Finland. Surname Satamo in Finland.

©Tuomas Salste