Satta: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Satta

Satta on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Sattojen lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 178 max

v. 2014 240

v. 2015 236

v. 2016 239

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Satta on noin sijalla 3 300.

Satta on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Satta ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Satta on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Satta on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Satta ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 73 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Sattoja on 239.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1964–1995

Sana Satta esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Satat ulkomailla

Ruotsissa Satta oli 36 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Espanjassa oli vuonna 2014 yhteensä 37 henkeä, joiden sukunimi oli SATTA.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 137 henkeä, joiden sukunimi oli SATTA.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Сатта tarkoittaa nimeä Satta. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Satu Satta.

Samankaltaisia nimiä kuin Satta

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: satat.com, satat.info, satat.net, satat.org, satta.com, satta.eu, satta.info, satta.net, satta.org, satat.eu, satat.fi, satat.name, satta.fi, satta.name. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Satta i Finland. Surname Satta in Finland.

©Tuomas Salste