Saukonoja: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Saukonoja

Saukonoja on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Saukonojien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 239

v. 2015 241

v. 2016 242

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Saukonoja on noin sijalla 3 200.

Saukonoja on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Saukonoja ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1955–1994
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Saukonoja tai Saukonojan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Saukonoja

Saukonoja (paikannimi)Katuosoitteissa

Saukonoja on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 13 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta sekä virtavesi.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Saukonoja jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Saukonoja esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Saukonojantie, Saukonojavägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Saukonoja-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Сауконоя tarkoittaa nimeä Saukonoja. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Sauconoia on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Saukonoja olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Saul Saukonoja.

Samankaltaisia nimiä kuin Saukonoja

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: saukonoja.fi, saukonoja.com, saukonoja.eu, saukonoja.info, saukonoja.name, saukonoja.net, saukonoja.org, saukonojat.com, saukonojat.eu, saukonojat.fi, saukonojat.info, saukonojat.name, saukonojat.net, saukonojat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Saukonoja i Finland. Surname Saukonoja in Finland.

©Tuomas Salste