Saunaluoma: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Saunaluoma

Saunaluoma on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Saunaluomien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 27

v. 2016 27

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Saunaluoma on noin sijalla 18 000.

Saunaluoma-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Saunaluoma on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Saunaluoma ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Saunaluomia tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 6 Saunaluoman asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1946–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1930
Lakanneet yritykset
perust. 1957–1980

Sana Saunaluoma tai Saunaluoman esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Saunaluoma

Saunaluoma (paikannimi)Katuosoitteissa

Saunaluoma on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 5 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo sekä virtavesi.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Saunaluoma jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Saunaluoma esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Saunaluoma, Saunaluomantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Saunaluoma-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Сауналуома tarkoittaa nimeä Saunaluoma. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Saul Saunaluoma.

Samankaltaisia nimiä kuin Saunaluoma

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Saunaluoma i Finland. Surname Saunaluoma in Finland.

©Tuomas Salste