Saviaro: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Saviaro

Saviaro on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Saviarojen lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 124 max

v. 2014 149

v. 2015 148

v. 2016 148

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Saviaro on noin sijalla 4 900.

Saviaro on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Saviaro ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1983–2000

Sana Saviaro esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Saviaro

Saviaro (paikannimi)Katuosoitteissa

Saviaro on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on pelto/niitty, suo sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Saviaro jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Saviaro esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Saviarontie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Saviaro-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Saviarot ulkomailla

Ruotsissa Saviaro oli 27 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Савиаро tarkoittaa nimeä Saviaro. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Safwiarå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Saviaro olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Savva Saviaro tai Savanna Saviaro.

Samankaltaisia nimiä kuin Saviaro

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: saviaro.com, saviaro.fi, saviaro.eu, saviaro.info, saviaro.name, saviaro.net, saviaro.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Saviaro i Finland. Surname Saviaro in Finland.

©Tuomas Salste