Seikola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Seikola

Seikola on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Seikoloiden määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 81 max

v. 2014 101

v. 2015 101

v. 2016 101

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Seikola on noin sijalla 6 600.

Seikola on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Seikola ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1954–1965
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Seikola esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Seikola

Seikola (paikannimi)Katuosoitteissa

Seikola on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 5 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Seikola jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Seikola esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Seikolankatu. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Seikola-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Сейкола tarkoittaa nimeä Seikola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Seikko Seikola tai Seidi Seikola.

Samankaltaisia nimiä kuin Seikola

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: seikola.com, seikola.eu, seikola.fi, seikola.info, seikola.name, seikola.net, seikola.org, seikolat.com, seikolat.eu, seikolat.fi, seikolat.info, seikolat.name, seikolat.net, seikolat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Seikola i Finland. Surname Seikola in Finland.

©Tuomas Salste