Seila: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Seila

Seila on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Seila-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 54

v. 2015 53

v. 2016 55

v. 2017 55

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Seila on noin sijalla 11 000.

Seila-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Seila-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 5 Seilan asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden ja lisäksi 1952–1958 eläneiden vanhusten tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Paikannimi Seila

Seila (paikannimi)

Seila on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Seila jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Etunimi Seila

Seila on myös naisen etunimi. Vuonna 2017 Seila oli yhtenä etunimenä 30 naisella. Samaan aikaan Seila oli 55 suomalaisen sukunimi. Luvut koskevat Suomen kansalaisia.

Nimi on tavallisimmin käytössä naisten ensimmäisenä etunimenä (25 henkeä). Toisena tai kolmantena etunimenä se on harvinaisempi (5).

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Сейла tarkoittaa nimeä Seila. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Seidi Seila.

Samankaltaisia nimiä kuin Seila

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Seila, Finland.

©Tuomas Salste