Seipäjärvi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Seipäjärvi

Seipäjärvi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Seipäjärvien lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 90 max

v. 2014 83

v. 2015 84

v. 2016 85

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Seipäjärvi on noin sijalla 7 600.

Seipäjärvi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Seipäjärvi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Seipäjärvi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1928
Lakanneet yritykset
perust. 1996

Sana Seipäjärvi tai Seipäjärven esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Seipäjärvi

Seipäjärvi (paikannimi)Katuosoitteissa

Seipäjärvi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, talo sekä vesialue.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Seipäjärvi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Seipäjärvi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Seipäjärventie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Seipäjärvi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Seipäjärvet ulkomailla

Norjassa Seipæjærvi oli 46 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Сейпяярви ("Seipjajarvi") tarkoittaa nimeä Seipäjärvi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Seipäierfwj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Seipäjärvi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Seipajarvi tai Seipaejaervi, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Seif Seipäjärvi tai Seidi Seipäjärvi.

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: seipajarvet.com, seipajarvet.eu, seipajarvet.fi, seipajarvet.info, seipajarvet.name, seipajarvet.net, seipajarvet.org, seipajarvi.com, seipajarvi.eu, seipajarvi.fi, seipajarvi.info, seipajarvi.name, seipajarvi.net, seipajarvi.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Seipäjärvi i Finland. Surname Seipäjärvi in Finland.

©Tuomas Salste