Seitaniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Seitaniemi

Seitaniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Seitaniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 41

v. 2016 41

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Seitaniemi on noin sijalla 13 000.

Seitaniemi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Seitaniemi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Seitaniemi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Seitaniemi

Seitaniemi (paikannimi)Katuosoitteissa

Seitaniemi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 5 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on niemi.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Seitaniemi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Seitaniemi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Seitaniementie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Seitaniemi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Сейтаниеми ("Seitanijemi") tarkoittaa nimeä Seitaniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Seita Seitaniemi tai Seif Seitaniemi.

Samankaltaisia nimiä kuin Seitaniemi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Seitaniemi i Finland. Surname Seitaniemi in Finland.

©Tuomas Salste