Seittenranta: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Seittenranta

Seittenranta on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Seittenrantojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 59

v. 2015 59

v. 2016 61

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Seittenranta on noin sijalla 9 700.

Seittenranta-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Seittenranta on melko pitkä nimi.

Seittenranta on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Seittenranta ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Seittenranta

Seittenranta (paikannimi)

Seittenranta on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Seittenranta jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Seittenranta-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Сейттенранта tarkoittaa nimeä Seittenranta. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Seita Seittenranta tai Seif Seittenranta.

Samankaltaisia nimiä kuin Seittenranta

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Seittenranta i Finland. Surname Seittenranta in Finland.

©Tuomas Salste