Selänne: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Selänne

Selänne on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Selänteiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 104

v. 2015 104

v. 2016 105

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Selänne on noin sijalla 6 400.

Selänne on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Selänne ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1901–1933
Lakanneet yritykset
perust. 1973–1994

Sana Selänne tai Selänteen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Selänne

Selänne (paikannimi)Katuosoitteissa

Selänne on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 56 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, kylä/kaupunginosa/kulmakunta, maastokohde, metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Selänne jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Selänne esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Selännekatu, Selännekuja, Selänteenkatu, Selänteenpolku, Selänteentie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Selänne-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Селянне ("Seljanne") tarkoittaa nimeä Selänne. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Selanne tai Selaenne, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Selda Selänne tai Selim Selänne.

Samankaltaisia nimiä kuin Selänne

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: selanne.com, selanne.net, selanne.eu, selanne.fi, selanne.info, selanne.name, selanne.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Selänne i Finland. Surname Selänne in Finland.

©Tuomas Salste