Semi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Semi

Semi on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Semien lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 121 max

v. 2014 153

v. 2015 152

v. 2016 152

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Semi on noin sijalla 4 800.

Verrattuna muihin sukunimiin Semi on lyhyt nimi.

Semi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Semi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Semejä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 8 Semin asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1952–2004
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Semi tai Semin esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Semi osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Semi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Semikuja. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Etunimi Semi

Semi on myös miehen etunimi. Vuonna 2016 Semi oli yhtenä etunimenä 103 miehellä. Samaan aikaan Semi oli 152 suomalaisen sukunimi. Luvut koskevat Suomen kansalaisia.

Nimi on tavallisimmin käytössä miesten ensimmäisenä etunimenä (94 henkeä). Toisena tai kolmantena etunimenä se on harvinaisempi (9).

Semit ulkomailla

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 8 henkeä, joiden sukunimi oli SEMI.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Семи tarkoittaa nimeä Semi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Semih Semi tai Semra Semi.

Samankaltaisia nimiä kuin Semi

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: semi.com, semi.eu, semi.fi, semi.info, semi.name, semi.net, semi.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Semi i Finland. Surname Semi in Finland.

©Tuomas Salste