Setämaa: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Setämaa

Setämaa on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Setämaiden lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 15 max

v. 2015 20

v. 2016 20

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2015–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Setämaa on noin sijalla 22 000.

Setämaa-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 13. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Setämaa on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Setämaa ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Сетямаа ("Setjamaa") tarkoittaa nimeä Setämaa. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Setamaa tai Setaemaa, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Set Setämaa.

Samankaltaisia nimiä kuin Setämaa

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Setämaa i Finland. Surname Setämaa in Finland.

©Tuomas Salste