Seurujärvi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Seurujärvi

Seurujärvi on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Seurujärvien lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 121 max

v. 2014 124

v. 2015 126

v. 2016 123

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Seurujärvi on noin sijalla 5 700.

Seurujärvi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Seurujärvi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Seurujärvi on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Seurujärvi on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Seurujärvi ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 32 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Seurujärviä on 123.

Asuinpaikat 1939–1958

Asuinpaikkoja
1939–1958

Seurujärviä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 6 Seurujärven asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1976–1991

Sana Seurujärvi esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Seurujärvi

Seurujärvi (paikannimi)

Seurujärvi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo sekä vesialue.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Seurujärvi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Seurujärvi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Seurujärvet ulkomailla

Ruotsissa Seurujärvi oli 13 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Сеуруярви ("Seurujarvi") tarkoittaa nimeä Seurujärvi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Seuruierfwj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Seurujärvi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Seurujarvi tai Seurujaervi, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: seurujarvi.fi, seurujarvet.com, seurujarvet.eu, seurujarvet.fi, seurujarvet.info, seurujarvet.name, seurujarvet.net, seurujarvet.org, seurujarvi.com, seurujarvi.eu, seurujarvi.info, seurujarvi.name, seurujarvi.net, seurujarvi.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Seurujärvi i Finland. Surname Seurujärvi in Finland.

©Tuomas Salste