Severinkangas: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Severinkangas

Severinkangas on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Severinkankaiden lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 100 max

v. 2014 97

v. 2015 95

v. 2016 94

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Severinkangas on noin sijalla 7 000.

Severinkangas-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Severinkangas on melko pitkä nimi.

Severinkangas on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Severinkangas ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Severinkangas esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Severinkankaat ulkomailla

Ruotsissa Severinkangas oli 10 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Северинкангас tarkoittaa nimeä Severinkangas. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Sefweringangas on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Severinkangas olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Severin Severinkangas tai Severina Severinkangas.

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: severinkangas.com, severinkangas.eu, severinkangas.fi, severinkangas.info, severinkangas.name, severinkangas.net, severinkangas.org, severinkankaat.com, severinkankaat.eu, severinkankaat.fi, severinkankaat.info, severinkankaat.name, severinkankaat.net, severinkankaat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Severinkangas i Finland. Surname Severinkangas in Finland.

©Tuomas Salste