Shemeikka: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Shemeikka

Shemeikka on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Shemeikkojen määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 256 max

v. 2014 321

v. 2015 322

v. 2016 323

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Shemeikka on noin sijalla 2 500.

Shemeikka on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Shemeikka ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Nimestä on olemassa variantti Schemeikka. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Shemeikkoja tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 12 Shemeikan asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1979–2002
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Shemeikka tai Shemeikan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Shemeikka osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Shemeikka esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Shemeikankuja, Shemeikantie, Shemeikkagränd. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Shemeikat ulkomailla

Ruotsissa Shemeikka oli 18 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Sheikh Shemeikka.

Samankaltaisia nimiä kuin Shemeikka

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: shemeikka.com, shemeikka.fi, shemeikka.org, shemeikat.com, shemeikat.eu, shemeikat.fi, shemeikat.info, shemeikat.name, shemeikat.net, shemeikat.org, shemeikka.eu, shemeikka.info, shemeikka.name, shemeikka.net. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Shemeikka i Finland. Surname Shemeikka in Finland.

©Tuomas Salste