Sieppo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Sieppo

Sieppo on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Sieppojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 36

v. 2016 36

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Sieppo on noin sijalla 14 000.

Sieppo-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Sieppo on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Sieppo ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Sieppo

Sieppo (paikannimi)Katuosoitteissa

Sieppo on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Sieppo jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Sieppo esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Sieponkatu, Sieponkuja, Sieponpolku, Siepontaival, Siepontie, Sieppokuja, Siepporinne, Sieppotie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Sieppo-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Сиеппо ("Sijeppo") tarkoittaa nimeä Sieppo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Sievi Sieppo tai Siegfried Sieppo.

Samankaltaisia nimiä kuin Sieppo

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Sieppo i Finland. Surname Sieppo in Finland.

©Tuomas Salste