Sierla: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Sierla

Sierla on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Sierla-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 37

v. 2016 37

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Sierla on noin sijalla 14 000.

Sierla-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Sierla on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Sierla ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Sierla

Sierla (paikannimi)

Sierla on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on kylä/kaupunginosa/kulmakunta.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Sierla jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Sierla-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Sierlat ulkomailla

Norjassa Sierla oli 8 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Сиерла ("Sijerla") tarkoittaa nimeä Sierla. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Sievi Sierla tai Siegfried Sierla.

Samankaltaisia nimiä kuin Sierla

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Sierla i Finland. Surname Sierla in Finland.

©Tuomas Salste