Siermala: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Siermala

Siermala on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Siermala-nimisten määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 166 max

v. 2014 226

v. 2015 229

v. 2016 229

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Siermala on noin sijalla 3 400.

Siermala on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Siermala ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Siermala on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Siermala on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Siermala ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 114 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Siermala-nimisiä on 229.

Asuinpaikat 1939–1958

Asuinpaikkoja
1939–1958

Siermala-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 8 Siermalan asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1976–1987
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Siermala tai Siermalan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Siermala

Siermala (paikannimi)

Siermala on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Siermala jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Siermala-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Siermalat ulkomailla

Ruotsissa Siermala oli 12 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Сиермала ("Sijermala") tarkoittaa nimeä Siermala. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Sievi Siermala tai Siegfried Siermala.

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: siermala.com, siermala.eu, siermala.fi, siermala.info, siermala.name, siermala.net, siermala.org, siermalat.com, siermalat.eu, siermalat.fi, siermalat.info, siermalat.name, siermalat.net, siermalat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Siermala i Finland. Surname Siermala in Finland.

©Tuomas Salste