Sievi-Korte: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Sievi-Korte

Sievi-Korte on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Sievi-Kortteiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 38

v. 2016 39

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Sievi-Korte on noin sijalla 13 000.

Sievi-Korte-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Sievi-Korte on melko pitkä nimi.

Sievi-Korte on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Sievi-Korte ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Сиеви-Корте ("Sijevi-Korte") tarkoittaa nimeä Sievi-Korte. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Siefwi=Corte on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Sievi-Korte olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Sievi Sievi-Korte tai Siegfried Sievi-Korte.

Samankaltaisia nimiä kuin Sievi-Korte

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Sievi-Korte i Finland. Surname Sievi-Korte in Finland.

©Tuomas Salste