Sihtola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Sihtola

Sihtola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Sihtola-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 65 max

v. 2014 64

v. 2015 65

v. 2016 62

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Sihtola on noin sijalla 9 600.

Sihtola-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Sihtola on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Sihtola ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Sihtola

Sihtola (paikannimi)

Sihtola on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 4 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Sihtola jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Sihtola-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Сихтола tarkoittaa nimeä Sihtola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Siham Sihtola tai Sihveri Sihtola.

Samankaltaisia nimiä kuin Sihtola

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: sihtola.com, sihtola.eu, sihtola.fi, sihtola.info, sihtola.name, sihtola.net, sihtola.org, sihtolat.com, sihtolat.eu, sihtolat.fi, sihtolat.info, sihtolat.name, sihtolat.net, sihtolat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Sihtola i Finland. Surname Sihtola in Finland.

©Tuomas Salste