Siika-aho: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Siika-aho

Siika-aho on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Siika-aho-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 140

v. 2015 143

v. 2016 144

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Siika-aho on noin sijalla 5 000.

Siika-aho on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Siika-aho ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Siika-aho-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 8 Siika-ahon asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Paikannimi Siika-aho

Siika-aho (paikannimi)Katuosoitteissa

Siika-aho on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 7 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Siika-aho jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Siika-aho esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Siika-ahonpolku, Siika-ahontie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Siika-aho-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Сийка-ахо ("Sijka-aho") tarkoittaa nimeä Siika-aho. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Sijca=ahå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Siika-aho olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Siim Siika-aho tai Siime Siika-aho.

Samankaltaisia nimiä kuin Siika-aho

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: siika-aho.com, siika-aho.eu, siika-aho.fi, siika-aho.info, siika-aho.name, siika-aho.net, siika-aho.org, siika-ahot.com, siika-ahot.eu, siika-ahot.fi, siika-ahot.info, siika-ahot.name, siika-ahot.net, siika-ahot.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Siika-aho i Finland. Surname Siika-aho in Finland.

©Tuomas Salste