Siikavirta: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Siikavirta

Siikavirta on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Siikavirtojen määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 117 max

v. 2014 157

v. 2015 157

v. 2016 160

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Siikavirta on noin sijalla 4 600.

Siikavirta on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Siikavirta ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Siikavirta on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Siikavirta on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Siikavirta ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 19 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Siikavirtoja on 160.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1986–1987

Sana Siikavirta esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Siikavirta

Siikavirta (paikannimi)

Siikavirta on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on virtavesi.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Siikavirta jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Siikavirta-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Сийкавирта ("Sijkavirta") tarkoittaa nimeä Siikavirta. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Sijcafwirta on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Siikavirta olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Siim Siikavirta tai Siime Siikavirta.

Samankaltaisia nimiä kuin Siikavirta

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: siikavirta.fi, siikavirta.net, siikavirrat.com, siikavirrat.eu, siikavirrat.fi, siikavirrat.info, siikavirrat.name, siikavirrat.net, siikavirrat.org, siikavirta.com, siikavirta.eu, siikavirta.info, siikavirta.name, siikavirta.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Siikavirta i Finland. Surname Siikavirta in Finland.

©Tuomas Salste