Siilasvuo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Siilasvuo

Siilasvuo on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Siilasvoiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 22

v. 2016 22

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Siilasvuo on noin sijalla 20 000.

Siilasvuo-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Siilasvuo on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Siilasvuo ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Siilasvuo osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Siilasvuo esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Siilasvuonkatu. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Сийласвуо ("Sijlasvuo") tarkoittaa nimeä Siilasvuo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Sijlasfwoo on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Siilasvuo olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Siilas Siilasvuo tai Siime Siilasvuo.

Samankaltaisia nimiä kuin Siilasvuo

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Siilasvuo i Finland. Surname Siilasvuo in Finland.

©Tuomas Salste