Siirala: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Siirala

Siirala on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Siirala-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 70 max

v. 2014 69

v. 2015 68

v. 2016 67

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Siirala on noin sijalla 9 100.

Siirala-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Siirala on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Siirala ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1962–1983

Sana Siirala esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Siirala

Siirala (paikannimi)Katuosoitteissa

Siirala on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Siirala jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Siirala esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Siiralanpolku. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Siirala-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Siiralat ulkomailla

Ruotsissa Siirala oli 12 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Сийрала ("Sijrala") tarkoittaa nimeä Siirala. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Siiri Siirala tai Siim Siirala.

Samankaltaisia nimiä kuin Siirala

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: siirala.com, siirala.eu, siirala.fi, siirala.info, siirala.name, siirala.net, siirala.org, siiralat.com, siiralat.eu, siiralat.fi, siiralat.info, siiralat.name, siiralat.net, siiralat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Siirala i Finland. Surname Siirala in Finland.

©Tuomas Salste