Sikkilä: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Sikkilä

Sikkilä on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Sikkilä-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 173

v. 2015 179

v. 2016 179

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Sikkilä on noin sijalla 4 200.

Sikkilä on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Sikkilä ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Sikkilä-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 5 Sikkilän asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1960–1986
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Sikkilä esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Sikkilä

Sikkilä (paikannimi)Katuosoitteissa

Sikkilä on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Sikkilä jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Sikkilä esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Sikkiläntie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Sikkilä-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Sikkilät ulkomailla

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 148 henkeä, joiden sukunimi oli SIKKILA.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Сиккиля ("Sikkilja") tarkoittaa nimeä Sikkilä. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Sikkila tai Sikkilae, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Sikke Sikkilä tai Sikstus Sikkilä.

Samankaltaisia nimiä kuin Sikkilä

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: sikkila.com, sikkila.eu, sikkila.fi, sikkila.info, sikkila.name, sikkila.net, sikkila.org, sikkilat.com, sikkilat.eu, sikkilat.fi, sikkilat.info, sikkilat.name, sikkilat.net, sikkilat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Sikkilä i Finland. Surname Sikkilä in Finland.

©Tuomas Salste