Silla: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Silla

Silla on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Silla-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 35

v. 2016 34

v. 2017 34

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Silla on noin sijalla 15 000.

Silla-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1927
Yritykset
perust. 1946–2012

Sana Silla esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Silla osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Silla esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Sillakatu, Sillakuja, Sillankuja, Sillankulma, Sillanpää, Sillantie, Vanhan Sillan tie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Etunimi Silla

Silla on myös naisen etunimi. Vuonna 2017 Silla oli yhtenä etunimenä 74 naisella. Samaan aikaan Silla oli 34 suomalaisen sukunimi. Luvut koskevat Suomen kansalaisia.

Nimi on tavallisimmin käytössä naisten ensimmäisenä etunimenä (57 henkeä). Toisena tai kolmantena etunimenä se on harvinaisempi (17).

Sillat ulkomailla

Tanskassa Silla on ollut 11 ihmisen sukunimi vuonna 2016.

Espanjassa oli vuonna 2014 yhteensä 2 171 henkeä, joiden sukunimi oli SILLA.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2010 yhteensä 435 henkeä, joiden sukunimi oli SILLA.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 35 henkeä, joiden sukunimi oli SILLA.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Silas Silla tai Silja Silla.

Samankaltaisia nimiä kuin Silla

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Silla, Finland.

©Tuomas Salste