Silla: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Silla

Silla on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Silla-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 35

v. 2016 34

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Silla on noin sijalla 15 000.

Silla-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Silla on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Silla ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1927
Lakanneet yritykset
perust. 1946–2004

Sana Silla, Sillan tai Sillat esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Silla osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Silla esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Sillakatu, Sillakuja, Sillankuja, Sillankulma, Sillanpää, Sillantie, Vanhan Sillan tie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Etunimi Silla

Silla on myös naisen etunimi. Vuonna 2016 Silla oli yhtenä etunimenä 72 naisella. Samaan aikaan Silla oli 34 suomalaisen sukunimi. Luvut koskevat Suomen kansalaisia.

Nimi on tavallisimmin käytössä naisten ensimmäisenä etunimenä (54 henkeä). Toisena tai kolmantena etunimenä se on harvinaisempi (18).

Sillat ulkomailla

Tanskassa Silla on ollut 11 ihmisen sukunimi vuonna 2016.

Espanjassa oli vuonna 2014 yhteensä 2 171 henkeä, joiden sukunimi oli SILLA.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 411 henkeä, joiden sukunimi oli SILLA.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 35 henkeä, joiden sukunimi oli SILLA.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Silas Silla tai Silja Silla.

Samankaltaisia nimiä kuin Silla

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Silla i Finland. Surname Silla in Finland.

©Tuomas Salste