Sillantaus: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Sillantaus

Sillantaus on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Sillantausten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 25 max

v. 2015 31

v. 2016 31

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2015–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Sillantaus on noin sijalla 16 000.

Sillantaus-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Sillantaus on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Sillantaus ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1954

Sana Sillantaus esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Sillantaus

Sillantaus (paikannimi)Katuosoitteissa

Sillantaus on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 7 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Sillantaus jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Sillantaus esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Sillantaus. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Sillantaus-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Силлантаус tarkoittaa nimeä Sillantaus. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Silla Sillantaus tai Silas Sillantaus.

Samankaltaisia nimiä kuin Sillantaus

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Sillantaus i Finland. Surname Sillantaus in Finland.

©Tuomas Salste