Silo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Silo

Silo on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Silojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 54

v. 2015 54

v. 2016 53

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Silo on noin sijalla 11 000.

Silo-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Silo on lyhyt nimi.

Silo on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Silo ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1930–1932
Lakanneet yritykset
perust. 1953–1957

Sana Silo tai Silon esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Silo

Silo (paikannimi)Katuosoitteissa

Silo on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, pelto/niitty sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Silo jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Silo esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Silonkatu, Silontie, Silotie, Silovägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Silo-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Silot ulkomailla

Ruotsissa Silo oli 22 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Espanjassa oli vuonna 2014 yhteensä 110 henkeä, joiden sukunimi oli SILO.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 132 henkeä, joiden sukunimi oli SILO.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Сило tarkoittaa nimeä Silo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Silas Silo tai Silja Silo.

Samankaltaisia nimiä kuin Silo

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Silo i Finland. Surname Silo in Finland.

©Tuomas Salste