Siltainsuu: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Siltainsuu

Siltainsuu on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Siltainsuiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 23

v. 2016 23

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Siltainsuu on noin sijalla 20 000.

Siltainsuu-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Siltainsuu on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Siltainsuu ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Siltainsuu

Siltainsuu (paikannimi)

Siltainsuu on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on suo sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Siltainsuu jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Siltainsuu-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Сильтайнсуу tarkoittaa nimeä Siltainsuu. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Sildainsu on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Siltainsuu olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Silas Siltainsuu tai Silja Siltainsuu.

Samankaltaisia nimiä kuin Siltainsuu

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Siltainsuu i Finland. Surname Siltainsuu in Finland.

©Tuomas Salste