Siltaniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Siltaniemi

Siltaniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Siltaniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 54 max

v. 2014 72

v. 2015 70

v. 2016 70

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Siltaniemi on noin sijalla 8 800.

Siltaniemi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Siltaniemi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Siltaniemi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1971–1981

Sana Siltaniemi esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Siltaniemi

Siltaniemi (paikannimi)Katuosoitteissa

Siltaniemi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 12 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on metsäalue, niemi sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Siltaniemi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Siltaniemi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Siltaniementie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Siltaniemi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Сильтаниеми ("Siltanijemi") tarkoittaa nimeä Siltaniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Sildaniemj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Siltaniemi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Silas Siltaniemi tai Silja Siltaniemi.

Samankaltaisia nimiä kuin Siltaniemi

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: siltaniemi.com, siltaniemet.com, siltaniemet.eu, siltaniemet.fi, siltaniemet.info, siltaniemet.name, siltaniemet.net, siltaniemet.org, siltaniemi.eu, siltaniemi.fi, siltaniemi.info, siltaniemi.name, siltaniemi.net, siltaniemi.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Siltaniemi i Finland. Surname Siltaniemi in Finland.

©Tuomas Salste