Siltasalmi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Siltasalmi

Siltasalmi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Siltasalmien lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 50 max

v. 2014 58

v. 2015 58

v. 2016 58

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Siltasalmi on noin sijalla 10 000.

Siltasalmi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Siltasalmi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Siltasalmi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1954–1990

Sana Siltasalmi esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Siltasalmi

Siltasalmi (paikannimi)Katuosoitteissa

Siltasalmi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 34 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, painanne, talo, vesialue, virtaveden osa sekä virtavesi.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Siltasalmi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Siltasalmi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Siltasalmentie, Siltasalmi. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Siltasalmi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Сильтасалми tarkoittaa nimeä Siltasalmi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Sildasalmj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Siltasalmi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Silas Siltasalmi tai Silja Siltasalmi.

Samankaltaisia nimiä kuin Siltasalmi

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: siltasalmi.com, siltasalmi.fi, siltasalmi.net, siltasalmi.org, siltasalmet.com, siltasalmet.eu, siltasalmet.fi, siltasalmet.info, siltasalmet.name, siltasalmet.net, siltasalmet.org, siltasalmi.eu, siltasalmi.info, siltasalmi.name. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Siltasalmi i Finland. Surname Siltasalmi in Finland.

©Tuomas Salste