Silván: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Silván

Silván on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Silván-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 145

v. 2015 152

v. 2016 150

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Silván on noin sijalla 4 900.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (á). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Silván on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Silván ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Nimestä on olemassa variantti Silvan. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1991–2003
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Silván esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Silván-suku ulkomailla

Ruotsissa Silván oli 10 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Espanjassa oli vuonna 2014 yhteensä 2 179 henkeä, joiden sukunimi oli SILVAN.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 291 henkeä, joiden sukunimi oli SILVAN.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 10 henkeä, joiden sukunimi oli SILVAN.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Silva Silván tai Silvo Silván.

Samankaltaisia nimiä kuin Silván

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: silvan.com, silvan.eu, silvan.fi, silvan.net, silvan.org, silvan.info, silvan.name. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Silván i Finland. Surname Silván in Finland.

©Tuomas Salste