Simontaival: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Simontaival

Simontaival on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Simontaivalten määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 62 max

v. 2014 115

v. 2015 118

v. 2016 116

v. 2017 118

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2017 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Simontaival on noin sijalla 5 900.

Verrattuna muihin sukunimiin Simontaival on melko pitkä nimi.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Simontaival on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Simontaival on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Simontaival ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 36 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Simontaipaleita on 118.

Paikannimi Simontaival

Simontaival (paikannimi)Katuosoitteissa

Simontaival on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Simontaival jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Simontaival esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Simontaival. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Симонтайваль tarkoittaa nimeä Simontaival. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Simondaifwal on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Simontaival olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Simon Simontaival tai Simona Simontaival.

Samankaltaisia nimiä kuin Simontaival

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Simontaival, Finland.

©Tuomas Salste