Simos: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Simos

Simos on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Simos-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 41

v. 2016 42

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Simos on noin sijalla 13 000.

Simos-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Simos on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Simos ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1956–1983

Sana Simos esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Simos

Simos (paikannimi)Katuosoitteissa

Simos on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Simos jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Simos esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Simos. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Simos-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Simos-suku ulkomailla

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 313 henkeä, joiden sukunimi oli SIMOS.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 156 henkeä, joiden sukunimi oli SIMOS.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Simo Simos tai Simona Simos.

Samankaltaisia nimiä kuin Simos

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Simos i Finland. Surname Simos in Finland.

©Tuomas Salste