Sinervuo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Sinervuo

Sinervuo on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Sinervoiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 31

v. 2016 31

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Sinervuo on noin sijalla 16 000.

Sinervuo-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Sinervuo on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Sinervuo ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Синервуо tarkoittaa nimeä Sinervuo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Sinerfwoo on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Sinervuo olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Sinerva Sinervuo tai Sinan Sinervuo.

Samankaltaisia nimiä kuin Sinervuo

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Sinervuo i Finland. Surname Sinervuo in Finland.

©Tuomas Salste