Sinikallio: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Sinikallio

Sinikallio on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Sinikallioiden lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 64 max

v. 2014 66

v. 2015 67

v. 2016 67

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Sinikallio on noin sijalla 9 100.

Sinikallio-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Sinikallio on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Sinikallio ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1932
Lakanneet yritykset
perust. 1980–1995

Sana Sinikallio tai Sinikallion esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Sinikallio

Sinikallio (paikannimi)Katuosoitteissa

Sinikallio on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Sinikallio jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Sinikallio esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Sinikalliontie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Sinikallio-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Синикаллио tarkoittaa nimeä Sinikallio. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Sinicalliå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Sinikallio olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Sinikka Sinikallio tai Sinan Sinikallio.

Samankaltaisia nimiä kuin Sinikallio

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: sinikallio.com, sinikallio.eu, sinikallio.fi, sinikallio.info, sinikallio.name, sinikallio.net, sinikallio.org, sinikalliot.com, sinikalliot.eu, sinikalliot.fi, sinikalliot.info, sinikalliot.name, sinikalliot.net, sinikalliot.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Sinikallio i Finland. Surname Sinikallio in Finland.

©Tuomas Salste