Sinikumpu: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Sinikumpu

Sinikumpu on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Sinikumpujen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 32

v. 2016 32

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Sinikumpu on noin sijalla 16 000.

Sinikumpu-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Sinikumpu on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Sinikumpu ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Sinikumpu on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Sinikumpu on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Sinikumpu ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 20 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Sinikumpuja on 32.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Синикумпу tarkoittaa nimeä Sinikumpu. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Sinicumbu on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Sinikumpu olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Sinikukka Sinikumpu tai Sinan Sinikumpu.

Samankaltaisia nimiä kuin Sinikumpu

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Sinikumpu i Finland. Surname Sinikumpu in Finland.

©Tuomas Salste