Sinisalmi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Sinisalmi

Sinisalmi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Sinisalmien määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 35 max

v. 2014 50

v. 2015 49

v. 2016 50

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Sinisalmi on noin sijalla 11 000.

Sinisalmi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Sinisalmi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Sinisalmi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1962–1979

Sana Sinisalmi esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Sinisalmi osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Sinisalmi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Sinisalmentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Синисалми tarkoittaa nimeä Sinisalmi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Sini Sinisalmi tai Sinan Sinisalmi.

Samankaltaisia nimiä kuin Sinisalmi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Sinisalmi i Finland. Surname Sinisalmi in Finland.

©Tuomas Salste