Sinisilta: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Sinisilta

Sinisilta on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Sinisiltojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 21

v. 2016 21

v. 2017 22

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Sinisilta on noin sijalla 21 000.

Sinisilta-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Sinisilta on ollut ns. suojattu sukunimi. Jottei suvun ulkopuolinen voisi ottaa samaa nimeä, Sinisilta on suojattu 1979 Suomalaisuuden Liitossa. Nykyään nimiä ei enää suojata, vaan kaikki sukunimet ovat suojattuja sukunimiä.

Paikannimi Sinisilta

Sinisilta (paikannimi)

Sinisilta on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on kulkuväylä.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Sinisilta jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Синисильта tarkoittaa nimeä Sinisilta. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Sini Sinisilta.

Samankaltaisia nimiä kuin Sinisilta

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Sinisilta, Finland.

©Tuomas Salste