Skytt: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Skytt

Skytt on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen. Skytt-nimisten lukumäärä oli 35 henkeä vuonna 1970. Tuoreempi tieto vuodelta 2016 kertoo, että lukumäärä oli alle 20 Suomen kansalaista.

Nimestä on olemassa variantti Schütt. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Skytt-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 8 Skytt-nimisen asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Paikannimi Skytt

Skytt (paikannimi)

Skytt on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Skytt jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Skytt-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Skytt-suku ulkomailla

Ruotsissa Skytt oli 450 ihmisen sukunimi vuonna 2015. Nimi on siis Ruotsissa yleisempi kuin Suomessa.

Tanskassa Skytt on ollut 164 ihmisen sukunimi vuonna 2016.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Sky Skytt.

Samankaltaisia nimiä kuin Skytt

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Skytt i Finland. Surname Skytt in Finland.

©Tuomas Salste